Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда пауерліфтерів Донеччини стартує на чемпіонаті України серед чоловіків та жінок

11 лютого в місті Коломия (Івано-Франківська область) відбулося урочисте відкриття найголовніших змагань країни для пауерліфтерів – чемпіонату України серед чоловіків та жінок.

Саме на цих стартах можна пройти відбір на чемпіонат світу і Європи і саме тут підбиваються підсумки минулого року і роздаються нагороди.

Ось так і цього разу чемпіонат почався з підведення підсумків 2015 року та нагородження 10 кращих тренерів і 10 кращих спортсменів України.

Олексій Бичков і Олексій Рокочий – пауерліфтери Донецької області, члени збірної України, які захищають честь країни на міжнародному помості, посіли свої почесні місця в номінації «Кращий спортсмен року».

У десятці кращих тренерів України також своє почесне місце зайняв Заслужений працівник фізичної культури і спорту, Заслужений тренер України, президент федерації пауерліфтингу Донецької області Іван Збандут.

Багато нагород отримала команда Донецької області в минулому році, не менш успішним очікується і рік, що настав. Бажаємо успіху нашим спортсменам!

 
12.02.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах