Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відбувся чемпіонат Донецької області з плавання серед юніорів

9-10 лютого на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу Слов’янська відбувся зимовий чемпіонат Донецької області з плавання серед юніорів (північна зона), у якому взяли участь близько 100 дітей зі Слов’янська, Соледара, Краматорська.

На початку змагань учасників урочисто привітали начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко та директор обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з плавання та синхронного плавання, керівник федерації плавання Донецької області Володимир Мізін.

У зимовому чемпіонаті Донецької області з плавання юніори змагалися у наступних дисциплінах: вільний стиль, брас, батерфляй, плавання на спині, комплексне плавання.

За результатами змагань визначились переможці та призери, які були відзначені грамотами. Пловці, що показали найкращі результати, увійдуть до збірної команди Донецької області для участі в чемпіонаті України з плавання, що відбудеться наприкінці лютого в Харкові.

 
Детальніше у сюжеті телекомпанії «САТ» - https://www.youtube.com/watch?v=qEWWBFY2rK0

 
11.02.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах