Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбас» перемагає «Дженералз» і виходить на перше місце

3 лютого в Дружківці відбувся центральний матч 20-го туру чемпіонату України між ХК «Донбас» і київським ХК «Дженералз».

Перший період видався дуже напруженим і жорстким, але, незважаючи на 14 хвилин штрафу (6:8), ніхто із суперників не зміг реалізувати більшість. У перші хвилини періоду непросто доводилося імениннику Євгену Царегородцеву, який здійснив кілька серйозних сейвів, у той час як його партнерам не вдавалося надовго закріпитися в зоні суперника. Однак під завісу періоду донеччани провели швидку і красиву атака, яку технічним кидком під поперечину завершив Ілля Докшин.

Після перерви господарі льоду заграли впевненіше, а гості почали помітно нервувати і частіше видалятися. Саме часті видалення «Дженералз» допомогли «Донбасу» подвоїти свою перевагу: Володимир Чердак не з першої спроби, але все-таки зміг вразити ворота Едуарда Захарченка при грі 5х3. Переломною в матчі стала третя шайба підопічних Анатолія Степанищева, після якої гостям вже не вдалося «повернутися в гру», її автором став захисник Володимир Алексюк.

У заключній частині гри гості зуміли лише відзначитися голом престижу.

Завдяки цій перемозі наша команда повернулася на перше місце в турнірній таблиці, обійшовши «Дженералз» на 2 очки.

«Донбас» – «Дженералз» – 3:1 (1:0, 2:0, 0:1)

Шайби: 1:0 Докшин (Кочетков, Горбань), 15:18, 2:0 Чердак (Толстушко, Петрухно), 29:36-бол 5х3, 3:0 Алексюк (Докшин, Кочетков), 38:24, 3:1 Тимченко (Скрипець, Побєдоносцев), 45:36.

Наступний матч у рамках 21-го туру чемпіонату України ХК «Донбас» проведе у Харкові за 2 тижні. Суперником підопічних Анатолія Степанищева буде місцева «Юність», яка нині замикає турнірну таблицю.

Турнірна таблиця чемпіонату України 2015/2016

 
За інформацією ХК «Донбас»
 
04.02.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах