Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Єгор Дементьєв здобув «золото» і «срібло» на другому етапі Кубку світу з велоспорту

З 10 по 17 червня в місті Сеговія (Іспанія) пройшов другий етап Кубку світу з велоспорту серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

Єгор Дементьєв у точності повторив свій успіх першого етапу Кубку світу і на другому головному старті. Український гонщик був кращим в індивідуальній гонці і другим – у груповій.

Кращим представником паравелоспорту на другому етапі Кубку світу довелося несолодко: температура повітря в іспанській Сеговії досягала сорока градусів, так що розраховувати доводилося не тільки на власну витривалість, але і на можливість організму протистояти спеці.

Єгору це вдалося в достатній мірі і наш гонщик знову, як і тиждень тому, став першим в індивідуальній гонці у своєму класі МС5. Двадцять два кілометри Єгор подолав за 27:44.38. Другим тут опинився італієць Андреа Тарлао, а третім – австрієць Вольфганг Айбек. Цікаво, що саме ця трійка опинилася на подіумі і в груповій гонці на 72 км. Лише Дементьєв і Тарлао помінялися місцями: Єгор поступився італійцю п’ять секунд на фініші і став володарем «срібла».

Наступний, завершальний етап Кубка світу пройде 23-25 ​​серпня в канадській Матані.

 
За інформацією спортивного клубу «Індустріальний союз Донбасу»
 
18.06.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах