Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині розпочинає свій хід «тиждень спорту»

Відповідно до соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича з метою покращення якості життя в країні період з 17 по 23 червня поточного року в Україні оголошено «тижнем спорту». Основна ціль заходу – пропаганда фізичної культури і спорту, зміцнення здоров’я населення, проведення активного дозвілля та залучення до систематичних занять фізичною культурою та спортом широких верств населення.

У рамках «тижня спорту» управлінням з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації заплановано проведення низки спортивних та прес-заходів.

Сьогодні, 17 червня в Донецьку на базі палацу спорту «Локомотив» розпочався Всеукраїнський турнір з тенісу «Міцний горішок» – змагання проходитимуть серед дітей до 12 та до 16 років і триватимуть до 23 червня. У турнірі планується участь близько 40 спортсменів. Темою спілкування директора турніру з телеканалами «Юніон» та «Перший муніципальний» стане розвиток дитячого спорту, заняття тенісом серед дітей різних вікових категорій.

Також сьогодні в спортивно-оздоровчому таборі «Перлина Донеччини» відбулося відкриття спортивної зміни для 300 кращих вихованців дитячо-юнацьких шкіл Донецької області, які за програмою «Обдаровані діти» отримали можливість для оздоровлення. Путівки для перспективних спортсменів – призерів обласних, всеукраїнських та міжнародних змагань – були видані за рахунок обласного бюджету на пільгових умовах. Юні спортивні надії Донеччини представляють такі види спорту: легка атлетика, важка атлетика, гребля на байдарках і каное, тхеквондо ВТФ, сучасне п’ятиборство, вольна боротьба, дзюдо, велоспорт, футбол. Спортивна зміна для обдарованих дітей триватиме 21 день – за цей час будуть проведені майстер-класи як серед вихованців дитячо-юнацьких шкіл, так і серед усіх відпочиваючих спортивно-оздоровчого табору «Перлина Донеччини». Участь у висвітленні заходу взяла знімальна група Донецької обласної державної телерадіокомпанії («27 каналу»).

Завтра, 18 червня, за участю Донецької обласної державної телерадіокомпанії («27 каналу») та регіональних друкованих видань будуть проведені інтерв’ю з провідними спортсменами та керівниками Донецької школи вищої спортивної майстерності; спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл з видів боротьби, важкої атлетики, велосипедного спорту, кінного спорту, сучасного п’ятиборства та триатлону. Головна увага медійного заходу буде приділена висвітленню соціального значення спорту вищих досягнень для населення регіону.

У рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України в сфері фізичної культури та спорту серед соціально незахищених верств населення з підтримки Донецької обласної державної телерадіокомпанії 18 червня буде здійснено вихід на Обласному радіо програми «Донбас спортивний», а також відеосюжету на «27 каналі».

 
17.06.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах