Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Фінал Новорічного марафону ДЮСШ ХК «Донбас» на «Альтаїрі»

Майстер-класи від гравців першої команди, видовищний матч «батьки проти дітей» і в завершенні новорічний концерт – усі ці заходи стали ключовими інгредієнтами святкового і вельми смачного десерту – закриття Новорічного марафону на «Альтаїрі».

Святкова програма на льоду Дружківського «Альтаїра» підійшла до кінця. П’ять днів вихованці ДЮСШ ХК «Донбас» ефектними номерами розважали своїх батьків, друзів і просто гостей, які прийшли на арену. Вихованці ДЮСШ ХК «Донбас» з Костянтинівки першими приймали вітання. Потім до них приєдналися вихованці з Краматорська, Слов’янська та Дружківки. Останній день став по-справжньому яскравою кульмінацією новорічного марафону.

Ранкове тренування команд «Донбасу» 2006 і 2007 років народження, як і належить, у переддень Нового року, не обійшлося без незвичайних гостей. Майстер-клас для дітей провели чотири хокеїсти першої команди – Володимир Оксененко, Руслан Ромащенко, Ярослав Свищев і Данило Скрипець.

«Мені самому такий формат був дуже цікавий. Це перший досвід «роботи» у якості асистента тренера, - по гарячих слідах прокоментував свій незвичайний ранок Оксененко. - З дітьми завжди цікаво працювати. Вони отримали масу задоволення, і ми зарядилися позитивом напередодні свят. Думаю, для юних хокеїстів це хороший досвід. У них з’являється прагнення грати далі, розвиватися і підкорювати нові вершини. Підмітив кілька людей, які відверто виділяються серед інших. Тому, якщо будуть ретельно працювати – з часом у них є всі шанси стати професіоналами».

Продовженням святкового дня став незвичайний хокейний матч – діти протистояли своїм батькам. І перемогу з мінімальним рахунком відсвяткували юні вихованці ДЮСШ хокейного клубу «Донбас».

 

А фінальним акордом сьогоднішнього дня став концерт фігуристів зі своїми тренерами – Наталією Гордєєвою, Тетяною Виставкіною, Іриною Писаревою, Наталією Моісеєнко, а також Ігорем Маляром.

 
За інформацією ХК «Донбас»
 
30.12.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах