Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Матчем з міні-футболу в Донецьку розпочався другий етап Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців у Донецькій області

15 червня в Донецьку на спортивних майданчиках спортивного комплексу «Кіровець» пройшли змагання з міні-футболу в рамках другого етапу Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців у Донецькій області.

Ці змагання стали першою спортивною подією, яка відбулася в рамках спортивно-масових та організаційних заходів у Донецькій області, присвячених тижню фізичної культури та спорту в Україні. Нагадаємо, що відповідно до соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича з метою покращення якості життя в країні період з 17 по 23 червня поточного року в Україні оголошено «тижнем спорту». Основна ціль заходу – пропаганда фізичної культури і спорту, зміцнення здоров’я населення, проведення активного дозвілля та залучення до систематичних занять фізичною культурою та спортом широких верств населення.

На урочистому відкритті змагань були присутні начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Віктор Кірбаба та його заступники Олександр Громаков і Володимир Мицик.

Учасниками змагань стали 10 команд державних службовців нашого регіону, які за допомогою жеребкування були розподілені на 3 групи. До групи «А» потрапили команди Донецької облдержадміністрації, Шахтарської та Мар’їнської райдержадміністрацій, групи «Б» – Великоновосілківської, Слов’янської та Ясинуватської райдержадміністрацій, групи «В» – Першотравневої, Тельмановської, Добропільської та Красноармійської райдержадміністрацій.

Після того, як команди зіграли в групах зі своїми суперниками в одне коло, визначилася четвірка кращих колективів державних службовців: Донецька облдержадміністрація, Добропільська райдержадміністрація, Тельмановська райдержадміністрація та Ясинуватська райдержадміністрація.

Переможцем у цих фінальних протистояннях виявилася команда Донецької облдержадміністрації, яка у вирішальному матчі обіграла своїх колег з Добропілля з рахунком 3:1. Третє місце посів колектив Тельмановської райдержадміністрації.

20-21 червня в Донецьку в рамках другого етапу Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців у Донецькій області пройдуть змагання з волейболу, настільного тенісу, шахів та шашок.

 
17.06.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах