Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини здобули 15 медалей на чемпіонаті України з велотреку

9-13 червня у Львові пройшов чемпіонат України з велотреку.

Змагання проводилися в командній гонці, груповій гонці «скретч», гонці з вибуттям та спринтерських видах серед чоловіків та жінок віком до 23 років та командній гонці переслідування серед юніорок та юніорів з велоспорту на треку.

Збірна команда Донецької області взяла участь у змаганнях у складі 14 чоловік: 11 чоловіків та 3 юніорки. Ними було здобуто 15 медалей – 4 золотих, 5 срібних та 6 бронзових.

Золоті медалі завоювали:

- у командній гонці переслідування на 4 км серед чоловіків – Володимир Джус – ОКДЮСШ «Колос» м. Донецьк-ШВСМ СК ІСД, тренери – Міньковський Б.Д. - Татаренко В.В.;

- у командній гонці переслідування на 4 км (результат – 5.09.799), груповій гонці «скретч» та індивідуальній гонці переслідування на 2 км серед юніорок (результат – 2.32.267) – Поліна Юр’єва – Донецьк, ОСДЮСШОР, тренер – Красов В.Р.

Володарями срібних нагород стали:

- у командному спринті серед юніорок – Поліна Юрєва;

- у командній гонці серед чоловіків на 4 км – Ілля Клєпіков – ОСДЮСШОР - УОР, Донецьк, тренери – Сауткіна Л.Г.- Рибін В.Ю.;

- у командній гонці серед юніорок – Анастасія Зубко, Анжела Тетерич – ОСДЮСШОР м. Донецьк, «Колос» тренери – Чуть С.М., Мережук В.Ю., Малозьомова К.;

- у гонці з вибуттям серед чоловіків – Володмир Джус.

Бронзові медалі здобули:

- у командній гонці серед юніорів – Данило Осадчий – УОР м. Донецьк, тренер – Рибін В.І.; Ринат Удод – ОКДЮСШ «К», УОР м. Донецьк, тренери – Міньковський Б., Рибін В.І.; Тимур Малєєв – УОР-ДЮСШ Зарево м. Макіївка, тренери – Ломакін О.В. - Татаренко В.В., Костянтин Подустов – ОСДЮСШОР-УОР м. Донецьк, тренери – Ярмак О.П. - Рибін В.І.

- у кейріні серед юніорок – Анастасія Зубко,

- у спринті серед юніорок – Анжела Тетерич.

За підсумками змагань були визначені кандидати для участі в навчально-тренувальному зборі перед чемпіонатом Європи з велотреку, який стартує 9-15 липня в Португалії. Від Донецької області відібрано 3 спортсмени: Поліна Юр’єва, Володимир Джус та Ілля Клепіков.

 
15.06.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах