Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбас» надав подарунки спортивним працівникам регіону

З 18 грудня поточного року стартувала благодійна новорічна акція, ініційована Фондом Бориса Колеснікова і хокейним клубом «Донбас».

Під час цієї акції святкові подарунки, солодкі набори та сувенірну продукцію отримали більше 60 000 учнів та вчителів шкіл та інтернатів міст Донецької області. Вітальні делегації, у складах яких були хокеїсти першої команди ХК «Донбас», особисто відвідали навчальні заклади міст нашого регіону.

Напередодні наступаючого Нового року та Різдва Христового вперше ХК «Донбас» надав подарунки і для працівників структурних підрозділів виконавчої влади всіх рівнів з питань молоді, фізичної культури та спорту, які фактично знаходяться та працюють на території, підконтрольній українській владі. Усього було передано 90 новорічних наборів.

Від імені спортивної громадськості Донецької області висловлюємо щиру вдячність Фонду Бориса Колеснікова і хокейному клубу «Донбас» за особисте сприяння розвитку сфери фізичної культури та спорту нашого регіону. Сердечно дякуємо Вам за неоціненний внесок у збереження і примноження спортивних традицій Донеччини, майбутнє хокею України!

Ми пишаємося тим, що, попри непрості часи, дитячо-юнацька спортивна школа хокейного клубу «Донбас» є найбільшою в Україні, виховуючи сьогодні цілу низку юних перспективних спортсменів, які радують нас своїми результатами.

Також сьогодні гідно представляє свій регіон у національному чемпіонаті головна команда «Донбасу», у матчі за матчем проявляючи непоступливий характер, найвищий професіоналізм, незвичайну витримку і силу волі. Переможні виступи наших хокеїстів стали надійним джерелом гарного настрою і оптимізму для мешканців Донеччини.

У Новому 2016 році бажаємо ХК «Донбас» яскравих перемог і досягнень, збільшення числа вихованців у дитячо-юнацькій спортивній школі, щирої підтримки та палкої любові вболівальників!

 
29.12.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах