Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда Донеччини з голболу стала четвертою на чемпіонаті України

З 14 по 17 грудня в Полтаві відбувся чемпіонат України з голболу серед спортсменів з вадами зору.

У змаганнях взяли участь 6 чоловічих команд – представники Донеччини, Харківщини, Полтавщини, Житомирщини, Херсонщини, Черкащини.

За підсумками безкомпромісної боротьбі наші земляки посіли 4 місце. Честь Донецької області захищали: Олександр Топорков (майстер спорту України, член збірної команди України з голболу, Артемівськ), Сергій Корунчак (Артемівськ), Богдан Пересічний (Сіверськ), Сергій Татаркін (Костянтинівка), Павло Горбатенко, Ілля Малюк (обидва – Слов’янськ).

Голбол у Донецькій області отримав новий розвиток. На базі СК «Металург» у Артемівську проводилися навчально-тренувальні збори з метою відбору молодих та перспективних спортсменів. По їх закінченню до команди Донеччини були включенні Ілля Малюк та Павло Горбатенко.

Голбол (англ. Goalball) – спортивна гра, у якій команда з трьох чоловік повинна закинути м’яч із вбудованим дзвіночком у ворота суперника. Голбол був створений у 1946 році з метою допомогти реабілітації ветеранів Другої світової війни – інвалідів по зору. Входить до програми Паралімпійських ігор.

 
23.12.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах