Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


В Артемівську пройшов тур Вищої ліги чемпіонату України з волейболу серед чоловіків

18-20 грудня вперше в Артемівську в ігровому залі спорткомплексу «Металург» пройшли змагання Вищої ліги чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд.

На урочистому відкритті 2-го туру першості з вітальними словами до спортсменів і глядачів звернулися начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, заступник Артемівського міського голови Тетяна Куліш, президент федерації волейболу Донецької області Геннадій Мармитко, директор Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки Ігор Анушкевич.

У 2-му турі Вищої ліги чемпіонату України брали участь 4 команди групи «Б»: «Бахмут» (Артемівськ), «Локомотив - ХОВУФКС № 1» (Харків), «Олімп» (Донецька область), «Юракадемія-2» (Харків).

Волейболісти всіх команд виглядали справжніми богатирями-атлетами. Юнаки під 2 метри зростом вражали глядачів легкістю переміщення по майданчику, високими стрибками, «гарматними» ударами. Ігровий зал був заповнений уболівальниками під зав’язку.

За підсумками туру в Артемівську, вигравши всі три зустрічі, перше місце посіла команда «Локомотив-ХОВУФКС № 1». Тепер харків’яни з 13-ма очками лідирують і в турнірній таблиці групи «Б» Вищої ліги. На другому місці – наш «Бахмут», у активі якого 12 очок.

 

Більше фотографій зі змагань – на сторінках управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в соціальних мережах Вконтакте і Facebook.

 
25.12.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах