Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Діти Донецької області отримали новорічні подарунки від ХК «Донбас»

Порадувати дітей подарунками напередодні новорічних свят – уже стало доброю традицією для хокейного клубу «Донбас», який сьогодні базується в Дружківці. Цього року ХК «Донбас» спільно з благодійним Фондом Бориса Колеснікова привітав більше 60 000 учнів та вчителів шкіл та інтернатів міст Донецької області, передавши їм новорічні подарунки, солодкі набори та сувенірну продукцію.

Вітальні делегації, у складах яких були хокеїсти першої команди ХК «Донбас», особисто відвідали навчальні заклади Артемівська, Дружківки, Костянтинівки, Красноармійська, Краматорська, Святогірська, Слов’янська, а також населених пунктів Костянтинівського та Красноармійського районів. Хокеїсти вручили подарунки дітям і вчителям.

Генеральний директор хокейного клубу «Донбас» Олексій Брага сказав, що клуб завжди прагне підтримати дітей Донбасу:

«Діти «Донбасу» – наше майбутнє. Приємно, що всі хокеїсти «Донбасу» також підтримали ініціативу хокейного клубу і разом з нами особисто передали нашу любов, турботу і теплоту дітям. Ми постаралися рівномірно відправити свої вітальні делегації в кожне місто, відвідавши понад 50 навчальних закладів, щоб якомога більша кількість дітей змогла отримати подарунки від зірок сучасного українського хокею з рук у руки».

Своїми враженнями від спілкування з дітьми поділилися гравці ХК «Донбас»:

«Ми приїхали привітати дітей із наступаючим Новим роком, побажати їм щастя і здоров’я. У першу чергу я завжди бажаю дітям здоров’я, а все інше буде. Особисто для мене сьогодні велике свято, я отримав величезний заряд позитиву від спілкування з дітьми. Може бути, після таких зустрічей деякі діти більше зацікавляться спортом і це допоможе їм у майбутньому», - каже капітан донецької команди Сергій Варламов.

«Емоції тільки позитивні, дуже приємно тут перебувати, бачити радість та посмішки на обличчях дітей. Хотілося б, щоб такі заходи проходили частіше. Для мене Новий рік – найважливіше і найулюбленіше свято. У передноворічні дні завжди живеш у очікуванні якогось дива, сподіваюся, і нам вдалося подарувати це диво дітям Донбасу», - сказав захисник національної збірної України Денис Петрухно.

Учителі та діти не приховували емоцій, вони були щиро раді отриманим подарункам і наданій увазі. Учні шкіл та інтернатів вітали гостей танцями, «щедрівками».

22 грудня в Артемівську, де зараз активно розвивається фан-рух ХК «Донбас», для гостей з хокейного клубу підготували цілу концертну програму та безліч сюрпризів. Хокеїсти не тільки вручили новорічні подарунки дітям, роздали автографи, залюбки фотографувалися, взяли участь у веселих конкурсах, а й навіть встигли побувати зі своїми юними вболівальниками на кіносеансі.

 
23.12.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах