Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітання до 25-річчя НОК України

22 грудня 2015 року виповнюється 25 років з дня заснування Національного олімпійського комітету України. Саме в цей день у 1990 році І Генеральна асамблея прийняла історичне рішення створити НОК України. У вересні 1993 року НОК України був остаточно визнаний Міжнародним Олімпійським Комітетом.

Основні завдання НОК України – забезпечення участі в Олімпійських іграх, розширення міжнародного співробітництва, популяризація масового спорту і здорового образу життя, фізичне і духовне збагачення людей.

Нижче наводимо повний текст привітання з нагоди свята від начальника управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимира Мицика.

Шановні колеги!
 
Прийміть щирі вітання з нагоди 25-річчя від дня заснування
Національного олімпійського комітету України!
 
У новітній спортивній історії за часів Незалежності атлети нашої країни дуже добре зарекомендували себе, виступаючи на міжнародних змаганнях. Про це в першу чергу свідчать їх досягнення на Олімпійських іграх.
 
Багато в чому це стало можливим завдяки більш ніж 10-річній успішній роботі як спортивного менеджера Сергія Назаровича Бубки – нашого видатного земляка, яким ми дуже пишаємося. Особистий внесок Президента НОК України і спільна робота кожного з нас, представників олімпійської родини, сьогодні є запорукою підвищення іміджу та авторитету України у світовому співтоваристві.
 
У Донецькій області слідування олімпійським цінностям і об’єднання населення навколо ідей олімпізму завжди були і є пріоритетними. Ми вдячні колективу НОК України за постійну підтримку і сподіваємося на продовження плідної співпраці заради досягнення нових олімпійських перемог під жовто-блакитним прапором.
 
Бажаємо Вам процвітання і невичерпної енергії для реалізації всіх творчих ідей. Нехай у ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут.
 
 
З повагою,
від імені спортивної громадськості Донецької області
 
Начальник управління з питань
фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації                                                                                   В.П. Мицик
 
22.12.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах