Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відбувся відкритий обласний турнір з греплінгу «Жива сталь»

13 грудня в Слов’янську відбувся відкритий обласний турнір з греплінгу «Жива сталь», організований федерацією бойового самбо та бійцівським клубом «Тріада» (керівник Андрій Безуглий) за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради.

У змаганнях взяли участь 87 спортсменів з міст: Слов’янськ, Краматорськ, Костянтинівка, Дружківка, Красний Лиман, Красноармійськ, Димитров, Сєвєродонецьк.

Греплери віком від 9 років і старше змагалися в розділах «GI» (спортсмени вдягнені у кімоно) та «NoGI» (одяг спортсменів – шорти та футболка). У розділі «GI» взяли участь 29 атлетів, а у розділі «NoGI» – 58.

Гідно виступили на змаганнях слов’янські спортсмени. Зокрема, вихованці Бійцівського клубу «Тріада» завоювали 10 золотих, 7 срібних та 5 бронзових нагород.

У загальнокомандному заліку збірна Слов’янська посіла перше місце, друге місце за командою із Краматорська, а третє – у активі спортсменів із Сєвєродонецька.

За результатами змагань переможці та призери у своїх вагових та вікових категоріях нагороджені грамотами, медалями та кубками.

Греплінг – спортивне єдиноборство, комплексний вид боротьби. У його основі лежить позиційне маневрування двох спортсменів, кожен з яких за допомогою больових та задушливих прийомів намагається підкорити суперника, а також набрати більшу кількість очок в процесі боротьби за допомогою різних технічних прийомів (звалювань, захоплень, кидків, переворотів, підніжок, підсічок тощо). Греплінг є боротьбою на підкорення, тобто основною метою спортсмена (греплера) є саме примус суперника до здачі.
 
Більше фотографій зі змагань – на сторінках управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в соціальних мережах Вконтакте і Facebook.
 
14.12.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах