Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


В Українську провели відкритий турнір з боксу пам’яті Валерія Комарова і Петра Олейника

12 грудня в Українську на базі дитячо-юнацької спортивної школи шахти «Україна» імені В.Мірошниченко пройшов Відкритий турнір з боксу пам’яті заслужених тренерів України Валерія Комарова і Петра Олейника.

Організаторами змагань виступили відділ з питань фізичної культури та спорту Селидівської міської ради, федерація боксу Селидового, первинна організація шахти «Україна» профспілки робітників вугільної промисловості України, дитячо-юнацька спортивна школа шахти «Україна» імені ЗМС СРСР В.Мірошниченко.

Змагання відкрив начальник відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради Сергій Горбунов, який від імені Селидівського міського голови Віктора Ремізова побажав спортсменам перемоги. Також привітав учасників турніру голова первинної організації шахти «Україна» профспілки робітників вугільної промисловості України Валентин Адамчук.

Дружина Валерія Комарова подякувала організаторам змагань за те, що не забувають її чоловіка і вдруге проводять турнір на його честь.

У змаганнях взяли участь 92 спортсмени, 15 тренерів та суддів. Вони представляли 7 міст Донецької області: Авдіївка, Волноваха, Гірник, Димитров, Красноармійськ, Селидове, Українськ.

 
14.12.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах