Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську обрали нового президента федерації волейболу Донецької області

12 грудня в Краматорську відбулася звітно-виборча конференція федерації волейболу Донецької області.

У заході взяли участь 37 делегатів із 42-х – представники волейбольної громадськості міст та районів Донеччини.

Головним питанням конференції стали вибори нового президента обласної федерації. Ним став Геннадій Миколайович Мармитко, 53-річний підприємець з Краматорська, який сам грав у волейбол.

Новому президенту федерації волейболу Донецької області доведеться вирішити багато нагальних питань. Учасники конференції акцентували свою увагу на тому, що волейбол має стояти на 4-х китах: діти, дорослі, пляжний волейбол і ветерани. Сьогодні цей вид спорту здебільшого розвивається завдяки зусиллям ентузіастів, людей похилого віку, і мало молоді працює тут. На місцевому рівні не проводяться змагання серед дітей, волейбол у ДСЮШ функціонує лише у 8 містах області. Є питання і щодо інфраструктури – у регіоні недостатня кількість залів і відкритих майданчиків, де можна займатися волейболом. У якості позитивних прикладів були названі дуже хороший зал у СК «Металург» у Артемівську (щоправда, туди не всі команди хочуть їхати через близькість до зони АТО) та зал у ФОК м. Родинське – це та спортивна база, яка готова приймати змагання найвищого рівня.

Також на конференції були обрані 10 членів виконкому. До їх складу увійшли: почесний президент федерації волейболу Донецької області Станіслав Люгайло; тренер з волейболу в Артемівську Олександр Мирний; директор ФОК м. Родинське Микола Ляшенко; куратор волейболу в регіоні, в.о. директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко; підприємець Леонід Нестер; тренер з волейболу в Краматорську Леонід Будяк; відповідальний за розвиток пляжного волейболу Вадим Толубаєв; відповідальний за розвиток волейболу серед ветеранів Олег Афанасьєв; відповідальний за зв'язок федерації із ЗМІ Андрій Євгенко; голова Краматорської міської організації Партії пенсіонерів України Віктор Руденко.

 
12.12.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах