Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Чотири гирьовики Донеччини – на п’єдесталі Всеукраїнського турніру памяті Івана Кожедуба

3-5 грудня в Харкові пройшов X Всеукраїнський турнір з гирьового спорту пам'яті тричі Героя Радянського Союзу, маршала авіації Івана Кожедуба.

Донецьку область на змаганнях представили чотири спортсмени, кожен з яких піднявся на п’єдестал пошани.

Срібним призером у ваговій категорії до 65 кг з гирями 24 кг став майстер спорту міжнародного класу Станіслав Клименко (1992 р.н.). У поштовху він зафіксував гирі 137 разів, у ривку – 148 разів, що в сумі дало йому 285.

У ваговій категорії до 75 кг до числа кращих увійшли два майстри спорту України, учень і його тренер. Євген Душкевич (1989 р.н.), який є вихованцем Леоніда Гаражі, посів третє місце в змаганнях з гирями вагою 32 кг. Результати Євгена – 84 рази в поштовху і 135 разів у ривку. А Леонід Гаража став другим місце в змаганнях з гирями 24 кг – у поштовху він підняв їх 126 разів, у ривку – 194 рази.

У ваговій категорії 80 кг з гирями 24 кг третім став майстер спорту України Андрій Степурський (1993 р.н., на фото - праворуч), уродженець села Микільське Волноваського району. Його результат у поштовху склав 140 разів, у ривку – 194 рази.

Усього участь у ювілейному Всеукраїнському турнірі пам’яті Івана Кожедуба взяли близько 150 спортсменів з 10 областей України.

Додамо, що 11-13 грудня у Львові проходитиме національний турнір з гирьового спорту пам’яті Юрія Резнікова, де виступатимуть 5 спортсменів з Донецької області: Сергій Четверіков, Олексій Шабельник, Євген Пушкарь, Євген Нескреба і його дочка Маргарита.

 
09.12.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах