Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До Дня Збройних Сил України в Слов’янську відбувся турнір з міні-футболу

6 грудня з нагоди святкування Дня Збройних Сил України в спортивному залі Слов’янської міської КДЮСШ відбувся турнір з міні-футболу.

Зустрічалися команда військовослужбовців, що дислокуються в місті, – це 95-а Житомирська окрема аеромобільна бригада ПДВ Збройних Сил України – та 3 аматорські колективи Слов’янська: збірна команда держслужбовців, до основного складу якої увійшли представники місцевого самоврядування, працівники державних установ; команда приватного підприємства «Адора» та команда працівників охоронних структур «Титан».

Згідно жеребкування, у першому півфіналі грали команда військових та збірна команда держслужбовців. У другому півфіналі зустрілися «Адора» і «Титан».

Футболісти «Адори» впевнено переграли команду «Титан» (6:2), а от матч між командою держслужбовців та десантниками із 95-ї бригади був багатим на справжню боротьбу. Долю матчу тут вирішила серія післяматчевих пенальті, де удача посміхнулася військовим. Підсумковий рахунок – 3:2.

У грі за перше місце зустрічалися команда 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади ВДВ Збройних Сил України та команда приватного підприємства «Адора». Як і очікувалося, матч видався видовищний, динамічний та насичений миттєвими контратаками, чудовими сейвами воротарів і неперевершеними ударами в площину воріт з обох боків. По ходу гри команди не раз обмінялися забитими м’ячами і передбачити переможця було складно. Але наприкінці матчу футболісти «Адори» зуміли перехопити ініціативу та провести дві вдалі контратаки. Як результат, фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 8:6 на користь «Адори».

«Бронзу» турніру виборола команда працівників охоронних структур «Титан», яка перемогла держслужбовців з рахунком 4:2.

Усі колективи нагороджені грамотами турніру, а команда військовослужбовців Збройних Сил України отримала футбольний м’яч від дитячо-юнацької спортивної школи на згадку про товариський матч і гостинність слов’янців.

 
07.12.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах