Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


З нагоди Міжнародного дня інвалідів у Соледарі провели Кубок області з футзалу

4-5 грудня з нагоди Міжнародного дня інвалідів у Соледарі на базі СК ДП «Артемсіль» пройшов Кубок області з футзалу серед спортсменів з вадами слуху та зору.

У змаганнях взяли участь 36 чоловік: з Артемівська, Краматорська, Костянтинівки та збірна Донецького обласного осередку спортивної федерації незрячих України.

Парад на урочистому відкритті змагань відкривав в.о. начальника Донецького регіонального центру з фізичної культурі і спорту інвалідів «Інваспорт» Костянтин Шевченко. Він привітав спортсменів з Міжнародним днем інвалідів та побажав чесної гри. Також з привітальними словами до учасників змагань звернулися голова Первинної профспілкової організації ДП «Артемсіль» Андрій Попов та генеральний спонсор змагань директор СФГ «Оберіг» Анатолій Шимоняк.

За підсумками турніру команди в трійці кращих розташувалися наступним чином:

І місце – ДОО СФНУ;
ІІ місце – Костянтинівка;
ІІІ місце – Артемівськ.

Донецькім регіональним центром «Інваспорт» переможці та призери були нагороджені грамотами. Команда ДОО СФНУ отримала кубок.

Генеральний спонсор змагань директор СФГ «Оберіг» Анатолій Шимоняк надав для нагородження переможців та призерів медалі та грошову винагороду: за 1 місце – 3000 грн., за 2 місце – 2000 грн., за 3 місце – 1000 грн.

Донецькій регіональний центр «Інваспорт» виражає Анатолію Шимоняку глибоку вдячність за сприяння розвитку спорту інвалідів в Донецькій області.

Кубок області з футзалу проводився з метою масового залучення інвалідів до регулярних занять фізичною культурою та спортом, виявлення молодих талановитих спортсменів, поповнення збірної команди області для підготовки та участі їх у фінальних змаганнях Всеукраїнського рівня.

 

 
07.12.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах