Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відбувся чемпіонат України з карате кіокушинкайкан

5 грудня Слов’янськ приймав чемпіонат України з карате кіокушинкайкан (IKO Matsushima) серед юнаків, юніорів та дорослих в розділах «куміте» та «ката».

На змагання в спортивному залі Донбаского державного педагогічного університету зібралися понад 40 учасників з Донецької та Київської областей.

«Незважаючи на те, що багато спортсменів не змогли приїхати на змагання у зв’язку з АТО, проведення подібного чемпіонату на хорошому організаційному рівні в Донецькій області – уже перемога. Адже цей турнір з карате кіокушинкайкан є першим в Україні за останні 2 роки», - зазначив під час вітального слова президент Всеукраїнської асоціації карате кіокушинкайкан, віце-президент Європейської організації карате кіокушинкайкан, володар 6-го дана Сергій Лук’янчиков.

«Попри всі труднощі, які випали на долю українського народу і жителів Донбасу, атлети Донецької області завжди є постійними учасниками різноманітних всеукраїнських та міжнародних змагань, де показують гідні результати. І дуже символічно, що сьогодні саме Донеччина приймає чемпіонат України з карате кіокушинкайкан після тривалої перерви – це надихає на перемоги спортсменів та дає віру і надію на мир та покращення кожному мешканцю регіону», - сказав у зверненні до учасників і глядачів змаганнь начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

 

Також під час урочистого параду відкриття чемпіонату України спортсменів привітали та побажали їм перемоги начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко і проректор Донбаского державного педагогічного університету Володимир Проскунін.

Для всіх присутніх інструктора Всеукраїнської асоціації карате кіокушинкайкан підготували показові виступи, де демонстрували прийоми володіння технікою та роботи зі зброєю.

 

За результатами змагань переможці та призери нагороджені медалями, кубками і дипломами. Слов’янські спортсмени Павло Журавльов і Ігор Кравцов відзначені індивідуальними призами у номінаціях «Краща техніка» і «Воля до перемоги» відповідно.

 
07.12.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах