Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Альбіна Леханова – бронзова призерка Кубку України з вільної боротьби

4 грудня в рамках Кубку України з вільної боротьби в Броварах відбулися змагання серед жінок.

У ваговій категорії 60 кг Донеччину представила спортсменка обласної Школи вищої спортивної майстерності зі Слов’янська Альбіна Леханова (тренер – Микола Чурай).

Для 21-річної Альбіни це був перший старт високого рівня після майже дворічної перерви, пов’язаної із серйозною травмою. І вона довела свою спроможність до боротьби, здобувши бронзову медаль у ваговій категорії 60 кг.

Наша спортсменка провела 4 зустрічі. Після перемоги над Вікторією Пришляк (Волинська область) Леханова в чвертьфіналі поступилася майбутній срібній призерці Анастасії Боженко (Львівська область). У втішному раунді Альбіна виявилася сильнішою за ще одну представницю Львівщини Анастасію Остапук (Львівська область), а у вирішальній сутичці за «бронзу» вона перемогла Наталію Зозюк (Рівненська область) з рахунком 4:0.

 

Для довідки

Леханова Альбіна народилася 1 вересня 1994 року. Проживає в Слов’янську, навчається в Донбаському державному педагогічному університеті на 3-му курсі факультету фізичного виховання. Майстер спорту України з вільної боротьби. Шість разів вигравала чемпіонат України, була третьою на юнацькому чемпіонаті Європи, п’ятою на чемпіонаті світу серед молоді до 20 років, здобула «бронзу» серед дорослих на турнірі Гран-Прі 2014 року в Парижі (Франція).

 
05.12.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах