Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську обговорили нагальні питання розвитку в місті фізичної культури та спорту

1 грудня відбулось засідання виконавчого комітету Слов’янської міської ради.

Основним питанням порядку денного засідання був хід виконання рішення міської ради від 20.04.2012 № 13-ХХV-6 «Про затвердження Цільової програми розвитку фізичної культури та спорту в м. Слов’янську на 2012-2016 роки» у 2015 році.

Доповідав по даному питанню начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Олександр Міщенко. Він ознайомив членів виконкому із основними напрямками роботи відділу у сфері розвитку фізичної культури та спорту; розповів про проведені заходи, досягнення спортсменів Слов’янська на обласних, всеукраїнських та міжнародних змаганнях; озвучив проблемні питання.

Рішенням виконкому було прийнято до відома виконання програми у 2015 році та затверджені основні заходи по виконанню програми на 2016 рік. Серед них основними є: розвиток і підтримка спортивного руху в місті (проведення міських заходів, участь у обласних, всеукраїнських, міжнародних заходах); сплата стипендій міської ради для провідних спортсменів; придбання спортивного інвентарю для дитячо-юнацьких спортивних шкіл; введення додаткових ставок тренерів дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спеціалістів КЗ «Слов’янський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» для роботи з дітьми та молоддю; будівництво нових спортивних майданчиків, облаштування існуючих спортивних майданчиків, споруд.

 
02.12.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах