Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До Міжнародного дня інвалідів у Селидовому відбулося спортивно-розважальне свято

2 грудня в Селидовому на базі загальноосвітньої школи № 2 відбулося спортивно-розважальне свято до Міжнародного дня інвалідів «Старти надій».

Його організаторами виступили виконком Селидівської міської ради, відділ освіти, відділ з питань фізичної культури та спорту, Центр дитячої творчості та загальноосвітня школа № 2.

Свято відкрив Селидівський міський голова Віктор Ремізов, який побажав всім учасникам заходу здоров’я, виконання бажань, наполегливості і віри в майбутнє.

Зі словами підтримки виступив народний депутат України Сергій Сажко, який передав дітлахам 41 солодкий подарунок.

Діти з обмеженими можливостями взяли участь у низці спортивно-розважальних заходів. У рамках культурної програми для них відбулися виступи вихованців центра дитячої творчості та загальноосвітньої школи № 2.

Після закінчення свята всі учасники були нагороджені пам’ятними подарунками. Також у кафе «Луч» для них було організовано святковий стіл і розважальні конкурси з невеличкими призами.

Меценатами заходу виступили: Лариса Лялюєва, голова міської громадської організації «Партнерство представників малого і середнього бізнесу»; Сергій Макаров, ТОВ «ЗМК»; Олександр Дікарєв, приватний підприємець. 

 
 
02.12.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах