Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні дзюдоїсти Слов’янська взяли участь у змаганнях із загальної фізичної підготовки

28 листопада в Слов’янську відбулися залікові змагання із загальної фізичної підготовки серед учнів відділення дзюдо міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

Юнаки 2003-2008 років народження здавали нормативи та змагалися у наступних дисциплінах: човниковий біг, вправи на прес за 1 хвилину, згинання - розгинання рук в упорі лежачі (віджимання від підлоги), підтягування на перекладині, стрибки у довжину та борцівські вправи - «забігання на мосту».

Під час урочистого підведення підсумків та нагородження до юних дзюдоїстів звернулась директор КПНЗ «Міська КДЮСШ» Інна Панченко. Вона зазначила, що всі учасники залікових змагань із загальної фізичної підготовки показали добрі результати, але попереду – ще багато роботи для підготовки до виступів на міських і обласних стартах з дзюдо.

Юнаки, які показали найкращі результати в абсолютному заліку у своїх вікових групах, отримали від директора школи грамоти, медалі, та кубки. Окрім того, хлопці, що посіли перші місця, були відзначені цінними подарунками від Слов’янської федерації дзюдо.

 
29.11.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах