Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Зональний етап обласних змагань «Веселі старти» пройшов у Родинському

27 листопада на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу міста Родинське відбувся зональний етап обласних змагань «Веселі старти».

У заході взяли участь 10 команд загальноосвітніх шкіл з міст та районів Донеччини: Красноармійська, Новогродівки, Добропілля, Димитрова, Гірника; Ясинуватського, Мар’їнського, Олександрівського, Красноармійського і Великоновосілківського районів.

На відкритті змагань учасників привітали заступник директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Вадим Кашеваров та уповноважений відділення Національного олімпійського комітету України у Донецькій області Віктор Поліщук. Почесні гості зазначили важливість регулярних занять фізичними вправами та побажали школярам продемонструвати свої найкращі фахові якості, а глядачам – отримати позитивні емоції від змагань.

Кожна команда з натхненням змагалася в різноманітних естафетах.

За підсумками запеклої боротьби кращими виявилися команди Красноармійська та Олександрівського району. Саме вони і вийшли до фіналу обласних змагань «Веселі старти», який заплановано провести напередодні Дня Святого Миколая.

На церемонії закриття змагань учасники були нагороджені грамотами Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 
27.11.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах