Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Слов’янський міський голова Вадим Лях перевірив стан спортивних об’єктів

25 листопада Слов’янський міський голова Вадим Лях відвідав спортивну інфраструктуру міста.

Першим об’єктом став комунальний позашкільний навчальний заклад «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа».

Вадим Лях поцікавився, як давно були відремонтовані приміщення та що сьогодні робиться для покращення умов заняття спортом. Міський голова оглянув спортивну залу, роздягальні, душові, зал боротьби, адміністративні приміщення; відвідав стадіон, щоб особисто побачити стан споруд (за даними на листопад 2015 року спортивну школу відвідують 398 учнів).

Наступним об’єктом відвідування став комунальний заклад «Фізкультурно-оздоровчий комплекс м. Слов’янська» (плавальний басейн). Очільник міста поспілкувався з персоналом закладу, поцікавився щоденною роботою, зокрема підготовкою членів національної паралімпійської збірної України з плавання для участі в ХV Паралімпійських іграх 2016 року, що відбудуться в Ріо-де-Жанейро (Бразилія).

За сприянням міського голови Вадима Ляха в грудні 2015 року учням обласної дитячо-юнацької спортивної школи для дітей-сиріт буде надана можливість проведення безкоштовних учбово-тренувальних занять у плавальному басейні. Відзначимо, що з початку поточного року мешканці міста понад 26 тисяч разів відвідали плавальний басейн, серед них – понад 12 тисяч на пільгових умовах.

 
25.11.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах