Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Обласні легкоатлетичні змагання серед спортсменів-інвалідів пам’яті Олександра Іванюхіна прийняли Артемівськ і Маріуполь

25 листопада в Артемівську на базі СК «Металург» та Маріуполі на базі СК «Іллічівець» відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики пам’яті Заслуженого майстра спорту України Олександра Іванюхіна серед спортсменів з вадами зору, слуху, розумово-фізичного розвитку та ураженням опорно-рухового апарату.

Організатором змагань, які проводилися з нагоди Міжнародного дня інвалідів, виступив Донецький регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

У чемпіонаті взяли участь 44 спортсмени з Маріуполя, Димитрова, Артемівська та команди-представники трьох шкіл: Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 7 Донецької обласної ради, Слов’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст. № 23, Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів.

На церемонії відкриття змагань були присутні: в. о. начальника Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Костянтин Шевченко, заслужений працівник фізичної культури і спорту, заслужений тренер України і особистий тренер Олександра Іванюхіна В’ячеслав Понька, майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, бронзовий призер Паралімпийських ігор та друг Олександра Іванюхіна Володимир Піддубний.

 

Чемпіонат проходив у особистій першості окремо серед чоловіків та жінок за нозологіями. У його програмі були такі види: біг на 60 м, 200 м, 400 м, 800 м, стрибки у довжину, штовхання ядра (м. Артемівськ); метання диску, молоту, спису (м. Маріуполь).

 

У підсумку, кращими стали:

·    серед спортсменів з вадами зору:

     Татаркін Сергій (ДО ДЮСШІ);
     Корунчак Юлія (Артемівськ);

·    серед спортсменів з вадами зору:

     Насов Ярослав (Артемівськ);
     Рибалкіна Вікторія (Артемівськ);

·    серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату:

     Богун Владислав (Артемівськ);
     Долженко Анастасія (Димитров);

·    серед спортсменів з вадами фізичного та розумового розвитку:

     Бойко Володимир (Миколаївська СЗОШІ № 7);
     Арділан Вікторія (Миколаївська СЗОШІ № 7).

Церемонію нагородження проводили: в.о. начальника Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Костянтин Шевченко, головний суддя змагань Юрій Оніщенко та бронзовий призер Паралімпійських ігор Володимир Піддубний. Переможці та призери змагань отримали грамоти.

 
25.11.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах