Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківці відбувся Кубок області з настільного тенісу «Срібна ракетка»

20-21 листопада в Дружківці у спортивному комплексі «Грета» відбувся Кубок області з настільного тенісу «Срібна ракетка».

Змагання були присвячені Дню Гідності та Свободи, який відзначається в Україні 21 листопада.

На спортивному майданчику зустрілися команди з Добропілля, Дружківки, Костянтинівки, Краматорська, Красноармійська, Артемівська та Красноармійського району.

Насамперед, ставилося завдання показати юним спортсменам, що вони здатні досягти більшого, зростити віру в себе, свої сили, полюбити спорт ще більше, дати імпульс до розвитку.

Святковий турнір відкрив в.о. директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко, який привітав учасників: «Спорт допомагає формувати в людині правильні якості характеру, завдяки яким вона вчиться перемагати в житті. А найголовніша перемога – це, у першу чергу, перемога над самим собою».

За загальним результатом першою стала команда Артемівська, друге місце отримали діти з Красноармійська, а трете місце дісталося представникам Дружківки.

Кращим гравцем змагань серед хлопців був визнаний Дмитро Гуленко з Костянтинівки, а найспритнішою серед дівчат була Аліна Пахомова з Артемівська.

Змагання пройшли у теплій, дружній атмосфері. Переможці отримали грамоти та кубки Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 
23.11.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах