Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Артемівську відбулися зональні обласні змагання «Веселі старти» серед школярів

19 листопада в Артемівську в спортивному залі стадіону «Металург» відбулися зональні обласні змагання «Веселі старти» серед школярів 4-5-х класів міст та районів Донеччини.

Змагання були присвячені Дню Гідності та Свободи, який відзначається в Україні 21 листопада.

Поборотися за звання найсильніших приїхали команди з Дружківки, Костянтинівки, Краматорська, Слов’янська, Артемівська та Слов’янського району.

Спортивне свято відвідали в.о. директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко та голова комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради Віктор Лис. Почесні гості побажали учасникам продемонструвати свої найкращі уміння та навички, отримані на уроках фізичного виховання, та вдосконалити майстерність, а глядачам ­– отримати незабутні враження.

Цікаві спортивні конкурси на кмітливість та злагоджену командну роботу не залишили байдужим жодного школяра. Усі учасники боролися за перемогу до останнього. На майданчику панувала «бойова» атмосфера.

У естафеті «Швидкість з м’ячем» із результатом 1,59 хвилини кращою стала команда Артемівська. Першість у змаганні «Ловкий м’яч» дісталася школярам Краматорська з результатом 2,03 хвилини. У естафеті «Флорбол» найсильнішими також виявилися діти з Краматорська, результат яких склав 2,31 хвилини. У четвертій, останній естафеті «Стрітбол», найкращий результат продемонстрував колектив з Артемівська – 1,46 хвилини.

 

За підсумками всіх естафет перше місце в зональних змаганнях «Веселі старти» поділили між собою дві команди: учні Артемівської ЗОШ № 15 та Краматорської ЗОШ № 26. Вони братимуть участь в обласному фіналі, що відбудеться до Дня Святого Миколая. Третє місце посіла команда Слов’янської ЗОШ № 5.

На церемонії закриття змагань усі учасники були нагороджені грамотами та подарунками Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 
20.11.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах