Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську урочисто вітали футболістів та тренерів ФК «Словхліб»

У 2015 році ФК «Словхліб» в 11-й раз у своїй історії оформив «золотий дубль», вигравши чемпіонат та кубок Донецької області з футболу.

Відзначимо, що перемогу в обласному чемпіонаті слов’янські футболісти оформили ще за 5 турів до кінця. А 26 травня в Артемівську на стадіоні «Металург» пройшов фінальний матч Кубка Донецької області з футболу, де ФК «Словхліб» з рахунком 3:1 переміг ФК «Шахтар» ДП УК «Краснолиманська» (Родинське).

15 листопада на адресу чемпіонів було сказано чимало гарних слів, адже футбольний клуб «Словхліб» – це сучасна історія спорту не лише Слов’янська, а й усієї Донеччини.

Президент федерації футболу Донецької області Володимир П’яних урочисто вручив футболістам і тренерам золоті медалі чемпіонату, а капітану команди Олександру Мачуліну – Кубок області з футболу.

Також Федерацією була відзначена президент футбольного клубу Наталія Скиданова «Словхліб».

Крім того, Володимир П’яних підкреслив значний особистий внесок у розвиток футболу в Слов’янську Олега Зубарева – у минулому відомого судді чемпіонату України, а нині віце-президента федерації футболу Донецької області та суддівського інспектора прем’єр-ліги України.

Вітали велику футбольну сім’ю «Словхліба» із черговою перемогою та висловлювали слова подяки і запрошені гості: відомий футболіст, футбольний функціонер, тренер Олександр Косевич (працював в ФК «Металург» (Донецьк), «Кривбас» (Кривий Ріг), «Зоря» (Луганськ)), відомий журналіст Геннадій Плотніченко, почесний секретар федерації футболу Донецької області Валентин Мельников.

Від Слов’янської міської ради слова подяки на адресу тренерського штабу та футболістів висловив начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Олександр Міщенко.

Головний тренер ФК «Словхліб» Юрій Скиданов у своїй промові подякував, у першу чергу, всім вболівальникам слов’янського клубу, завдяки підтримці яких футболісти залишаються завжди націлені на перемогу. Також Юрій Скиданов подякував усьому тренерському штабу, всім діючим футболістам клубу за ту гру, що вони демонстрували в поточному сезоні, і вручив кожному цінний подарунок від ФК «Словхліб».

Індивідуальні відзнаки з рук головного тренера отримали кращі гравці у своїх номінаціях. Капітан команди Олександр Мачулін нагороджений призом, як кращий бомбардир – 16 забитих м’ячів у сезоні. Також були відзначені Олександр Шиков (півзахисник), Дмитро Гордієнко (воротар), Максим Денисенко, Віталій Забрудайло (захисники) та інші.

Окремі слова подяки Юрій Скиданов висловив і своїм першим помічникам, тренерам основного складу ФК «Словхліб» Володимиру Омельченку та Володимиру Дем’янову, а також тренерам юних футболістів слов’янської команди: Максиму Крилевському, Олександру Омельченку, Олексію Маркевичу, Віктору Порубльову.

Сьогодні завдяки фінансовій підтримці ПрАТ «Хліб», ентузіазму і щоденній наполегливій праці тренерського штабу футбольного клубу понад 150 юних слов’янців мають можливість безкоштовно займатися футболом, вдосконалювати свою майстерність, брати участь у найрізноманітніших змаганнях, і, що найголовніше, наближати свою мрію – у складі національної збірної України зіграти на чемпіонаті світу з футболу.

 
17.11.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах