Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі відбулися зональні обласні змагання «Веселі старти» серед школярів

13 листопада в Маріуполі в спортивному залі Приазовського технічного університету відбулися зональні обласні змагання «Веселі старти» серед школярів міст та районів області.

Участь у заході взяли команди з Володарського, Маріуполя, Вугледару, Волновахи та Мангуша.

Спортивне свято відвідали начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, в.о. директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко.

Почесні гості побажали учасникам азарту, по-справжньому гарної чесної спортивної боротьби та підкреслили необхідність проведення таких змагань для зміцнення здоров’я дітей, розвитку в них командного духу та витривалості.

До програми «Веселих стартів» входили різні естафети та конкурси, які не залишили байдужим нікого – ні учасників, ні вболівальників.

У естафеті «Швидкість з м’ячем» із результатом 2,30 хвилини перше місце посіла команда Мангуша. Першість у змаганні «Ловкий м’яч» дісталася школярам Волновахи з результатом 1,35 хвилини. У естафеті «Флорбол» найсильнішими виявилися представники Володарського, результат яких склав 1,57 хвилини. У четвертій останній естафеті «Стрітбол» найкращий результат продемонстрував колектив з Волновахи – 1,36 хвилини.

За підсумками всіх естафет перше місце в зональних змаганнях «Веселі старти» посіли учні Волноваської ЗШ № 6, які візьмуть участь у обласному фіналі, що відбудеться до Дня Святого Миколая. Другою стала команда Володарської гімназії «Софія», а третьою – Мангушської ЗШ № 2.

Змагання пройшли у теплій та дружній атмосфері. Усі учасники були нагороджені грамотами та подарунками Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 
 
16.11.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах