Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відбувся фінал міських змагань «Веселі старти»

13 листопада в спортивному залі Слов’янської міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи відбувся фінал змагань «Веселі старти» серед учнів загальноосвітніх шкіл міста.

Участь у змаганнях взяли 3 команди 2005 року народження, представники шкіл № 5, 15, школи-інтернату № 1.

На початку змагань учасників привітав начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко, який побажав всім перемоги і подальших звершень у житті та спорті.

Спортивний захід «Веселі старти» проводиться не перший рік, і це помітно, адже з кожним роком підготовка команд стає все кращою.

На початку змагань діти під веселу і запальну музику разом із досвідченим інструктором зробили розминку. Цікаві спортивні конкурси на швидкість, кмітливість та злагоджену командну роботу не залишили байдужим жодного школяра – очі малечі сяяли від азарту і були наповнені жагою до перемоги. Протягом усього спортивно-масового заходу в залі панувала дуже дружелюбна, але водночас і «бойова» атмосфера.

За підсумками всіх естафетних змагань місця розподілилися наступним чином:

1 місце – ЗОШ № 5;
2 місце – ЗОШ № 15;
3 місце – ЗОШ-інтернат № 1.
 

Усі учасники змагань отримали гарний настрій, заряд енергії та позитиву, а також були нагороджені грамотами та цінними призами від відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради: м’ячами, значками Національного олімпійського комітету, пізнавальними журналами. А команда-переможець отримала комплект футболок та кубок за перше місце.

Надалі учні ЗОШ №5 представлятимуть Слов’янськ у фіналі обласних змагань «Веселі старти», які відбудуться 19 листопада в Артемівську.

 
13.11.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах