Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську підбили підсумки проведення в місті місячника «Спорт для всіх – спільна турбота»

На виконання розпорядження міського голови від 10.03.2015 року № 44рг «Про проведення Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота», у Красноармійську був затверджений організаційний комітет та план заходів щодо підготовки та проведення Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота».

Місячник проводиться в Донецькій області з 2007 року, головна мета заходу – підготовка спортивних споруд міста до весняно-літнього спортивного сезону.

Відділом освіти Красноармійської міської ради був затверджений комплекс організаційно-технічних заходів із забезпечення безаварійної та стабільної роботи спорткомплексів протягом року, а також створена комісія з проведення рейду – перевірки готовності спортивних об’єктів до роботи у весняно-літній період.

У загальноосвітніх закладах видані накази, які передбачають перевірку надійності та готовності спортивного обладнання та безаварійної експлуатації.

Проведені ремонтні роботи з благоустрою стадіонів, спортивних майданчиків. До робіт залучені учні 8-11-х класів та їх батьки. Була прибрана територія СК «Олімпієць», СК «Металург», стадіон «Локомотив», ФОК м. Родинське та прилеглі території. Особлива увага приділена полям зі штучним покриттям, на яких викладена та підсипана гумова крихта, а сам газон був прочісаний. Роботи виконані за рахунок спорткомітету та спонсорських коштів.

У рамках Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» оновлені спортивні майданчики для пляжного волейболу на ФОК м. Родинське. Роботи відбулися за рахунок спонсорських коштів силами вихованців секції волейболу (тренери – Микола та Любов Ляшенко).

На території всіх спортивних споруд підбілені дерева, пофарбовані тренажери, вивезено сміття, скошена трава.

Загальна кількість населення, яке було залучено до місячника, склала 10 075 осіб.

До ладу привели всі 55 спортивних майданчиків, ремонт яких був запланований.

Протягом року комітет по фізичній культурі та спорту міської ради продовжує роботу з виконання вищезазначених заходів.

За підсумками місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» у Донецькій області місто Красноармійськ у своїй групі посів перше місце.

 
11.11.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах