Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні слов’янські борці здобули 6 нагород на відкритому турнірі в Коростені

З 7 по 9 листопада в місті Коростень Житомирської області проходив VII Відкритий турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат «Кубок древлян».

Усього участь у змаганнях взяли 225 спортсменів з дев’яти областей України: Київської, Донецької, Харківської, Житомирської, Львівської, Волинської, Рівненської, Одеської та Миколаївської.

Досить вдало на цих змаганнях виступили  спортсмени Донеччини – вихованці Слов’янської міської КДЮСШ та відділення вільної боротьби обласної КДЮСШ фізкультурно-спортивного товариства «Україна». У своїх вікових категоріях – 2000-2002, 2005-2007 роки народження – вони вибороли 2 золоті, 3 срібні та 1 бронзову медалі.

Так, чемпіонами стали Кирило Шарапов, учень ЗОШ № 9, і Лоліта Волошина, учениця ЗОШ № 1. Другі місця посіли Ренат Антонечко (учень ЗОШ № 8), Гаврило Нікітін (учень ЗОШ № 9) і В’ячеслав Роженков (учень Билбасівської середньої школи). Бронзовим призером турніру серед слов’янців став Данило Синицький, учень ЗОШ № 9.

Спортсменів підготували тренери Микола Чурай, Сергій Слєпушкін, Віталій Жданов та Максим Рипунов.

Відзначимо, що місто Коростень, у рамках угоди про співпрацю зі своїм містом-побратимом Слов’янськом, повністю покрило витрати, пов’язані з проживанням та харчуванням нашої спортивної делегації – 9-ти спортсменів та одного тренера. Проїзд в обидві сторони забезпечив відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради.

 
10.11.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах