Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дзержинська дитячо-юнацька спортивна школа відзначила свій піввіковій ювілей

Спортивне життя багатьох дзержинських хлопчиків та дівчаток нерозривно пов’язано з міською дитячо-юнацькою спортивною школою (ДЮСШ), яка відзначила свій півстолітній ювілей.

Наприкінці жовтня в урочистій обстановці, яка була створена в актовому залі Центру дитячо-юнацької творчості, на 50-річчя своєї улюбленої ДЮСШ зібралися юні спортсмени, колишні директори та вихованці школи, тренери. У святі взяли участь міський голова Володимир Сліпцов, заступник міського голови Олена Кульбачна, начальник міського відділу освіти Володимир Орешкін, депутат міськради, директор правління ПРАТ «Дзержинський хлібокомбінат» Ігор Рибак, приватний підприємець Денис Лещенко.

Підкресливши важливість і велике значення ДЮСШ у справі фізичного виховання молоді, міський голова Володимир Сліпцов привітав усіх вихованців школи, їх тренерів і наставників. Він позитивно відгукнувся про діяльність школи, у стінах якої було виховано чимало видатних спортсменів. «За ці роки тут утворилася спадкоємність поколінь, - сказав Володимир Сліпцов. - У ДЮСШ приходили займатися улюбленими видами спорту хлопці та дівчата, які потім ставали батьками. Далі їх діти радували спортивними успіхами, і вже для їхніх онуків школа також стала рідною і необхідною». Дзержинський міський голова зазначив невичерпний оптимізм, любов до спорту і підростаючого покоління, які всі ці роки в обличчі професіональних тренерів були поруч із юними спортсменами.

Міський голова вручив директору ДЮСШ, тренеру-викладачу відділення боксу Івану Стефаненку грошовий сертифікат та вітальну адресу. Також грамотами та грошовими преміями були відзначені:

- заступник директора ДЮСШ, тренер-викладач відділення легкої атлетики Вікторія Бучко;
- тренер-викладач відділення баскетболу Володимир Могилко та Артем Горлач;
- тренер-викладач відділення легкої атлетики Іван Романенко.

За досягнуті високі результати у спорті міський голова Володимир Сліпцов нагородив грамотами та подарунками кращих вихованців ДЮСШ: Станіслава Данічева, Владислава Середу, Ярослава Карасьова, Іллю Олиферовского, Микиту Кадацького, Лідію Шумило і Ярослава Соколова.

Тепло привітав «винуватців урочистостей» начальник міського відділу освіти Володимир Орешкін, який нагородив переможців відкритої першості міста з легкої атлетики, присвяченій пам’яті майстра спорту СРСР, першого тренера спортивної школи з легкої атлетики Івана Деканенка, грамотами та медалями, а також подарував м’ячі відділенню баскетболу.

Слова вітання юним спортсменам і тренерам сказав на ювілеї директор хлібокомбінату Ігор Рибак, який вручив школі грошові кошти для розвитку матеріально-технічної бази.

Директор ДЮСШ Іван Стефаненко у своєму слові подякував всім вихованцям та тренерам-педагогам за вірність колективу, наполегливу працю в ім’я спортивних перемог. Особливу вдячність він висловив міському голові Володимиру Сліпцову за реальну допомогу і підтримку школи, увагу і турботу про її вихованців.

З великим інтересом всі присутні в залі переглянули слайд-шоу з історії школи і концертні номери у виконанні юних співаків та хореографічних колективів.

 
09.11.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах