Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У ДВУОР ім. С. Бубки провели ряд виховних заходів до 71-ї річниці визволення України від нацизму

У період з 26 по 30 жовтня в Донецькому вищому училищі олімпійського резерву ім. С. Бубки був проведений ряд виховних заходів, присвячених 71-й річниці визволення України від нацизму.

Їх метою було гідне вшанування подвигу українського народу, висловлення пошани усім борцям проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих воїнів, посилення турботи про ветеранів війни.

Так, 26 жовтня в бібліотеці для студентів І курсу була проведена інформаційна хвилина «Україні, звільненій від нацизму, сьогодні - 71».

27 жовтня відбулася зустріч студентів Донецького вищого училища олімпійського резерву з учасником Великої Вітчизняної війни Лідією Іванцовою. Юнаки та дівчата із задоволенням поспілкувалися з Лідією Степанівною, прослухали її розповідь про важкі воєнні роки, про пригнічення мирного українського населення нацистами (примусове вивезення до Німеччини молоді на важкі роботи, пограбування населення, примусові роботи з господарчого обслуговування німецьких солдат та офіцерів), про тяжке перебування та тортури її чоловіка у фашистських концтаборах, а також про допомогу підпільній організації у боротьбі з нацистами.

Студенти задали Лідії Степанівні запитання, які їх цікавили та хвилювали, і на знак подяки вручили квіти й запросили на чай.

Підсумком проведених у Донецькому вищому училищі олімпійського резерву заходів, присвячених 71-й річниці визволення України від нацизму, стало покладання квітів до меморіального комплексу обеліску Слави по вул. Лермонтова. Участь у ньому взяли представники адміністрації, профспілкового комітету ДВУОР ім. С. Бубки і студенти.

 
03.11.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах