Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ветеран спорту зі Слов’янська здобув «бронзу» на чемпіонаті світу з самбо

З 22 по 25 жовтня в ізраїльському місті Ашдод проходив чемпіонат світу з самбо серед ветеранів спорту, у якому взяв участь спортсмен зі Слов’янська Георгій Пишняк.

На змагання до Ізраїлю прибули понад 300 самбістів у віці від 35 років і старше з 18 країн світу. Серед них – представники України, Білорусії, Росії, Казахстану, Грузії, Таджикистану, Узбекистану, Литви, Молдавії, Болгарії, Румунії, Ізраїлю, Камеруну, США, Німеччини.

Слов’янський спортсмен Георгій Пишняк, який виступав серед спортсменів старше 65-ти років у ваговій категорії до 100 кг, здобув бронзову медаль.

Це вже 7-ма нагорода спортсмена на світових та європейських першостях з самбо і дзюдо. Нагадаємо, у травні Георгій Пишняк став срібним призером чемпіонату Європи з дзюдо серед ветеранів, який проходив в Угорщині.

Спортивна громадськість Донеччини та Слов’янська вітає Георгія Пишняка з успішним виступом на чемпіонаті світу з самбо та бажає нових спортивних досягнень.

Більше фотографій зі змагань Ви зможете знайти на сторінках управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації в соціальних мережах Вконтакте і Facebook.

 
02.11.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах