Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську завершився обласний турнір з футболу «Кубок губернатора-2015»

31 жовтня – 1 листопада в Слов’янську на стадіоні «Хімік» відбулася фінальна частина обласного турніру з футболу «Кубок губернатора-2015».

За трофей боролися чотири кращі команди групового етапу змагань: «Портовик» (Маріуполь), «Бахмут» (Артемівськ), «Шахтар» (Родинське) і переможець чемпіонату Донбасу-2015 «Словхліб» (Слов’янськ).

У вирішальному матчі зустрілися «Портовик» і «Словхліб», і перемогу з рахунком 4:2 святкували маріупольці.

Із таким же рахунком завершилася і гра за третє місце – «Шахтар» (Родинське) виявився сильнішим за «Бахмут».

На церемонію закриття турніру завітали начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, президент федерації футболу Донецької області Володимир П’яних.

Володимир Мицик привітав маріупольську команду з перемогою, яка, зокрема, стала винагородою за відстань, що вона подолала з рідного міста до Слов’янська. Також Володимир Мицик підкреслив, що цьогорічні змагання з футболу «Кубок губернатора» поклали старт новому турніру, який стане традиційним у Донецькій області.

«Портовик» був нагороджений Кубком, а усі команди отримали по сітці м’ячів. Окрім цього, пам’ятними призами були відзначені тренери і кращі футболісти: воротар – Сергій Головін (Портовик), захисник – Олег Юркін (Шахтар Родинське), півзахисник – Артем Стрєлков (Бахмут), нападник – Олександр Мачулін (Словхліб), кращий гравець – Віталій Сенін (Портовик).

 
01.11.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах