Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Артемівську відбулися обласні легкоатлетичні змагання на призи Надії Ткаченко

23-24 жовтня в Артемівську відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики на призи олімпійської чемпіонки Надії Ткаченко серед юнаків та дівчат 1998-1999, 2000-2001, 2002 р.н. та молодше.

Право запалити вогонь на урочистому відкритті змагань було доручено переможцям та призерам чемпіонатів України, учням Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки Артему Алфімову, Олені Радюк та Данилу Горбенко.

Гості чемпіонату в привітанні до спортсменів побажали їм мира, добра та показати свої кращі результати.

Усього в змаганнях взяли участь 250 легкоатлетів. Вони склали 13 команд із різних міст та районів Донецької області: Артемівська, Костянтинівки, Дружківки, Дзержинська, Димитрова, Краматорська, Маріуполя, Артемівського району, Слов’янська, Слов’янського району, Вугледару, а також Сєвєродонецька Луганської області та Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки.

Спортсмени змагалися в таких видах легкої атлетики: метання диску, молоту, штовхання ядра, стрибки у довжину, біг на 60 м, 400 м, 600 м, 800 м, 1500 м.

Кращі за підсумками чемпіонату області були нагороджені грамотами та медалями. Призи отримали переможці в багатоборстві – дисципліні, у якій Надія Ткаченко завоювала золоту медаль на літніх Олімпійських іграх 1980 року в Москві.

З усіма призерами змагань можна ознайомитися тут.

 
27.10.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах