Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Красноармійські спортсмени стали учасниками престижних змагань з настільного тенісу в Дніпропетровську

З 20 по 25 жовтня в Дніпропетровську пройшов один із найпрестижніших рейтингових турнірів з настільного тенісу «Білі блискавки».

Участь у змаганнях взяли як спортсмени-початківці 2005 р.н. та молодше, так і відомі тенісисти, що входять до десятки кращих в Україні. Географія учасників була широкою: від Львова до Сєвєродонецька, від Києва до Ізмаїла.

Серед учасників змагань були і 2 команди з Красноармійська: від ДЮСШ – Олександр Стибель, Вадим Беспалий, Євгенія Кочегарова, Вадим Селиханович, Альона Левченко, Микита Пишних та Олександр Перепьолкін (тренери – Мікаел Оганесян та Вікторія Кацюба) і від комітету по фізичній культурі та спорту міської ради (тренер – Максим Тицький).

Найкращий результат показав юний тенісист Олександр Стибель, який посів четверте місце серед міні-міні-кадетів. Він програв лише дві фінальні ігри із розривом у два ігрових очки. Вадим Безпалий увійшов до вісімки кращих міні-міні-кадетів.

Серед юніорів успішно зіграв Микита Пишних – він також посів четверте місце.

«У фінальних іграх наші тенісисти програли гідним суперникам, отримали хороший ігровий досвід і в наступному році ми збираємося знову відвідати цей турнір, щоб посісти вже призові місця», - зазначає наставник спортсменів Вікторія Кацюба.

 

Діти під керівництвом тренера Максима Тицького в такому турнірі брали участь вперше, але, незважаючи на це, не пасували перед більш іменитими суперниками та грали достойно. Так, у віковій категорії 2005 р.н. та молодше Аристарх Луганський переміг у 3-х перших іграх, але втома відобразилася на його результатах у подальшому. У категорії 2000 р.н. та молодше серед юнаків добре показав себе Владислав Сергієнко, а серед дівчат – Світлана Глєбська, яка продемонструвала гарну гру та виграла декілька важливих зустрічей.

Апогеєм турніру стали ігри «Мастерс» за участю найсильніших спортсменів України. У основній його сітці змагався кандидат у майстри спорту України Максим Тицький. Він виграв 2 зустрічі у своїй групі та при підтримці своїх вихованців добре грав із четвертою ракеткою України Євгеном Прищепою. У запеклій боротьбі Максим поступився з рахунком 3:1 та за результатами змагань посів 14 місце серед 72-х учасників.

Також наші спортсмени не сумували в рідкісні хвилини, вільні від ігор. Для учасників була організована культурна програма та активний спортивний відпочинок. Діти відвідали музей Великої Вітчизняної війни під відкритим небом, а також діараму «Битва за Дніпро». Море позитивних емоцій вони отримали на катку «Мост-Айс».

 
26.10.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах