Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Костянтинівці відбувся обласний футбольний турнір серед дитячо-юнацьких команд за місцем проживання

21-22 жовтня в Костянтинівці Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів регіональний турнір з футболу серед дитячо-юнацьких команд за місцем проживання.

У змаганнях взяли участь хлопчики двох вікових категорій – 2008-2009 та 2004-2005 років народження.

Сильнішого серед молодшої категорії виявляли команди з Краматорська, Дружківки, Костянтинівського та Слов’янського районів, які зіграли між собою по колу. У підсумку, перше місце посіли спортсмени Краматорська, друге – Костянтинівського району, третє – Слов’янського району. Кращим гравцем турніру був визнаний Ян Скотаренко, кращим воротарем – Давид Шнурко, кращим захисником – Павло Ковтун, кращим нападником – Кирило Мазниченко.

У змаганнях серед хлопчиків 2004-2005 років народження взяли участь шість команд зі Слов’янська, Дружківки, Краматорська, Красного Лиману, Костянтинівки та Костянтинівського району.

Колективи були поділені на дві групи. Ті, хто посів там перше і друге місця, виходили в півфінал. Так, у вирішальній грі зустрілися команди зі Слов’янська та Краматорська, і в серії післяматчевих пенальті перемогу здобули слов’янці. А у матчі за третє місце футболісти Костянтинівського району обіграла суперників з Красного Лиману. Кращим гравцем був визнаний Єгор Гунічев, воротарем – Олександр Пивовар, захисником – Олексій Назаренко, нападником – Євген Безуглий.

Виконуючий обов’язки директора Донецького обласного центру «Спорт для всіх» Сергій Головченко вручив подарунки призерам та кращим гравцям турніру.

 

 
23.10.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах