Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі до Дня захисника України пройшло спортивне свято

21 жовтня в спортивному комплексі Маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів №21 під девізом «Козацькому роду нема переводу» пройшло велике свято спорту, присвячене Дню захисника України.

Захід відбувся в рамках спартакіади навчального закладу для дітей з обмеженими можливостями слуху та мови.

Завдяки директору школи-інтернату Олені Краус цього року змагання проводилися з розмахом і несли яскраво виражене патріотичне забарвлення. На їх відкритті пролунав гімн України і був піднятий державний прапор.

Кращі спортсмени школи-інтернату і зовсім юні вихованці маріупольського відділення Донецького регіонального центру «Інваспорт» показали свою майстерність на майданчиках під відкритим небом.

Діти і дорослі виконували різні види фізичних вправ, у тому числі у формі конкурсів і атракціонів, вікторин.

Також учасники спортивного заходу були залучені до святкового флешмобу «Козацькі забави».

 

Гості свята ознайомилися з графіті-картинами на тему українського спорту, який прославив Україну в світі. Створювали їх майстри-художники протягом кількох тижнів «золотої» осені.

Таким чином, на території спортивного комплексу спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 21 діти виявилися оточені атмосферою, у якій виховувалася любов до Батьківщини, національних символів і культурних традицій країни. Свято до Дня захисника України в Маріуполі показало, що немає меж у роботі, спрямованій на патріотичне виховання підростаючого покоління засобами фізичної культури і спорту.

 
22.10.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах