Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Слов’янськ долучився до всеукраїнського проекту «Відкриті уроки футболу»

16 жовтня в Слов’янську на стадіоні «Хімік» відбувся спортивно-масовий захід «Відкриті уроки футболу».

Участь у ньому взяли учні дванадцяти шкіл – Слов’янських ЗОШ №№ 1, 4, 5, 8, 9, 10, 12, 13, 16, 17, інтернату № 1 та Святогірської ЗОШ.

На захід завітали віце-президент федерації футболу України Василь Орлецький та начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. Почесні гості побажали дітям фізичного здоров’я, сили і успіхів.

Захід проходив у цікавій та неординарній формі. Футбольне поле стадіону було розбито на 12 квадратів (ігрові зони), команди шкіл по черзі переходили з одного квадрату до іншого, виконуючи поставлені перед ними завдання.

Завдання були найрізноманітніші: з техніки ведення м’яча, прийому та передачі м’яча, удари на точність, влучність виконання 11-тиметрового удару; вправи з конусами, канатами, скакалками, обручами, а також естафети, які поєднували елементи футбольних тренувань. Не менш цікавими були ігрові зони, де проходили тестові завдання на перевірку знань щодо захисту і зміцнення здоров'я людини (проводили спеціалісти міського центру здоров’я) та профілактики правопорушень, негативних звичок і дитячої злочинності (проводили спеціалісти сектору кримінальної міліції у справах дітей Слов’янського МВ ГУМВСУ в Донецькій області).

 

Даний проект реалізується по всій країні вже на протязі трьох років за підтримки Міністерства освіти і науки України та Федерації футболу України. Головною метою заходу є популяризація футболу, підвищення рівня здоров’я учнівської молоді та залучення їх до систематичних занять фізичною культурою та спортом.

Слов’янськ першим серед міст Донецької області прийняв подібні змагання.

У Слов’янську спортивно-масовий захід «Відкриті уроки футболу» організований федерацією футболу міста за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради та спеціалістів центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Допомагали провести захід на гідному організаційному рівні студенти факультету фізичного виховання Донбаського державного педагогічного університету.

У заході не було переможених і переможців – усі учасники отримали масу позитивних емоцій, гарний настрій та здобули нові уміння і навички з техніки футболу.

 
17.10.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах