Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Селидовому боксерські змагання зібрали 223 спортсмена з 19 міст

З 14 по 18 жовтня в Селидовому проходять ХХV Всеукраїнський турнір з боксу серед молоді та юніорів на призи Віктора Мірошниченка і чемпіонат Донецької області з боксу серед юнаків 2002-2003 років народження.

У змаганнях, які приурочені до Дня захисника України, беруть участь 223 спортсмена, 50 тренерів та суддів з 18-ти міст нашої країни та столиці Молдови Кишинева. Україну представляють боксери Одеси, Покрівки Запорізької області та ряду населених пунктів Донеччини: Артемівська, Білозерського, Волновахи, Вугледару, Гірника, Димитрова, Дружківки, Добропілля, Краматорську, Красноармійську, Курахового, Маріуполя, Новогродівки, Селидового, Соледару, Українська.

На відкритті турніру учасників та гостей привітали почесні гості: начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, легендарний боксер Донеччини Віктор Мірошниченко.

Віктор Мірошниченко – Заслужений майстер спорту СРСР (1981 р.), чемпіон СРСР 1980 р. з боксу, срібний призер Олімпійських ігор в Москві 1980 р. у ваговій категорії до 51 кг, чемпіон Європи 1981 р., срібний призер чемпіонату світу серед любителів 1982 р. На ринзі провів 460 боїв, одержав 360 перемог.

За вагомий внесок у розвиток спорту Володимир Мицик вручив Віктору Мірошниченку грамоту Національного олімпійського комітету України.

 

Призери та переможці змагань отримають кубки, грамоти, медалі та цінні призи. У свою чергу, відділення НОК України у Донецькій області надало пам’ятні подарунки для кращих спортсменів турніру.

 
16.10.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах