Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


З нагоди Дня захисника України в баскетбол зіграли чоловічі команди підприємств та установ Дзержинська

З 10 по 14 жовтня в Дзержинську відбувся Кубок міста з баскетболу серед чоловічих команд підприємств та установ міста, присвячений Дню захисника України. Змагання проходили за підтримки виконавчого органу Дзержинської міської ради та міського голови Володимира Слєпцова.

У матчах брали участь 4 команди: Дзержинського МВ ГУМВС України в Донецькій області, «Гірник» шахти «Північна», «Хімік – Інкор і Ко» фенольного заводу і баскетбольний клуб «Мрія».

14 жовтня відбувся фінал, за підсумками якого кращою стала команда «Гірник». Друге місце посіли баскетболісти «Хіміка», а представники Дзержинського МВ ГУМВС завоювали «бронзу». Команди були нагороджені дипломами за зайняті місця, учасникам були вручені грамоти, також кожен колектив отримав солодкий приз у вигляді торта.

Протягом усіх етапів баскетбольні поєдинки приковували інтерес вболівальників завдяки насиченим яскравим моментам. Усі учасники змагань виглядали дуже гідно, продемонструвавши спортивний характер і волю до перемоги. Напруженість, азарт, радість перемоги, засмучення від поразок – все було на іграх Кубка. У кінцевому результаті, отримавши задоволення від гри, виграли всі: і спортсмени, і вболівальники.

 
16.10.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах