Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До Дня захисника України в Красноармійську відбувся турнір з міні-футболу

10 жовтня в Красноармійську відбувся турнір з міні-футболу, присвячений Дню захисника України.

Змагання пройшли за підтримки управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, їх безпосереднім організатором виступив комітет по фізичній культурі та спорту Красноармійської міської ради.

На відкритті турніру учасників привітала заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Точилова.

На старт змагань вийшли 8 команд – 93-ї окремої механізованої бригади, 20-го окремого мотопіхотного батальйону, 66-го військово-мобільного госпіталю, збірна військкомату, міського відділення міліції, комітету по фізичній культурі та спорту Красноармійської міської ради, а також дві збірні команди 25-й аеромобільної десантної бригади.

Колективи були розбиті на дві групи, по 4 у кожній. Переможці груп виходили у фінал, а команди, які посіли другі місця в групі, боролися за 3 місце.

Вирішальна гра завершилася «бойовим» рахунком 3:2 – представники міського відділення міліції виявилися сильнішими за колектив госпіталю.

У матчі за третє місце зустрілися команди міського спорткомітету і військкомату, і перші досягли перемоги з рахунком 3:0.

Кращими гравцями турніру були визнані: воротар – Ярослав Било (Госпіталь), захисник – Валерій Засипка (Військкомат), нападник – Владислав Колесник (Міліція).

Переможці та призери були нагороджені кубками, дипломами від спорткомітету, а також футбольними м’ячами та пам’ятними футболками, які надало відділення НОК України в Донецькій області. Федерація футболу відзначила переможців грошовими преміями.

 
11.10.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах