Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олександр Чернецький – срібний призер Всесвітніх ігор серед військовослужбовців

10 жовтня в рамках VI Всесвітніх ігор серед військовослужбовців продовжилися змагання серед борців греко-римського стилю.

У ваговій категорії 130 кг Донецьку область представив маріуполець Олександр Чернецький. За підсумками свого виступу наш спортсмен поклав до скарбнички збірної команди України срібну медаль.

Спочатку Олександр за хвилину поклав на туше Хассана з Лівану. У другому колі українець поклав на лопатки іранця Бабаджанзадеха, а за вихід у фінал з рахунком 8:0 переміг росіянина Ільницького. У сутичці за «золото» Чернецький, на жаль, поступився з рахунком 3:1 борцю з Естонії Хейкі Набі.

Нагадаємо, у поточному році Олександр Чернецький став бронзовим призером чемпіонату світу, який проходив з 7 по 9 вересня в Лас-Вегасі (США), і, таким чином, отримав ліцензію на Олімпійські Ігри 2016 року.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик вітає спортсмена і його тренера з новим досягненням та бажає не зупинятися на досягнутому, готуючись до головних спортивних стартів чотириріччя в Ріо-де-Жанейро.

 
10.10.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах