Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команди Володарського району розіграли кубок федерації футболу

3 жовтня на стадіоні «Колос» усі сім футбольних команд Володарського району взяли участь у розіграші кубка федерації футболу.

Згідно з регламентом, змагання проводилися за «олімпійською» системою, із тривалістю гри два тайми по 15 хв.

У першому матчі зустрілися команди «Малинівка» і «Скіф». Маючи невелику перевагу, «Малинівка» не змогла реалізувати свої моменти, а до кінця першого тайму пропустила гол у свої ворота. Уже до середини другого тайму малинівці відновили «статус-кво», а основний час гри закінчився з рахунком 1:1. «Футбольну лотерею» виграла команда «Скіф» – 5:4.

Великий інтерес викликала гра «Олімпік» - «Рай-центр». Однак інтриги не вийшло – «Рай-центр» здобув упевнену перемогу з рахунком 3:0.

Матч між командами «Нива» і «Легіон» у основний час закінчився з рахунком 1:1, а в серії пенальті сильнішою виявилася «Нива».

Згідно з жеребом, команда «Спартак» свій виступ почала з другого туру і її суперником став «Скіф». У цій грі в основний час була зафіксована нічия, а по пенальті «Скіф» здобув перемогу з рахунком 5:4. За таким же сценарієм пройшов другий півфінал між командами «Рай-центр» та «Нива». Тут також в основний час була зафіксована нічия – 0:0. У післяматчевих пенальті сильнішими виявилися володарці.

Фінал Кубка між командами «Рай-центр» і «Скіф» вийшов не таким цікавим, як очікувалося. У основний час глядачі не побачили жодного гола. Черговий раз пробивалися пенальті і знову точніше були володарці. Їм і дістався престижний трофей – кубок федерації футболу.

 
06.10.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах