Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У ДВУОР ім. С.Бубки підвели підсумки виступів спортсменів у вересні 2015 року

Упродовж вересня 2015 року в турнірах різного рівня взяли участь 87 спортсменів Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки, і 64 з них стали переможцями та призерами змагань.

В обласних змаганнях з футболу (м. Допропілля) на Кубок пам’яті першого президента ФК «Відродження» Олександра Каплунова команда ДВУОР ім. С. Бубки 2002-2003 рр. н. посіла І місце.

У чемпіонаті Донецької області з важкої атлетики (м. Дружківка) Владислав Масло виборов «срібло».

У відкритій першості Донецької області з боксу (м. Артемівськ) першим був Ростислав Кравченко, другим – Василь Курасов.

Переможцями в змаганнях з легкої атлетики на Кубок пам’яті Ткаленко стали: Валерія Падій, Олексій Чаплин (стрибки у висоту); Данил Горбенко (стрибки у довжину); Олена Радюк (біг 200, 400 м), Ольга Сурда (1500 м), Поліна Батіщева (200 м), Артем Алфімов (800 м), Ольга Дибка (600 м). Призерами тут були: Андрій Галка (штовхання ядра, метання диску), Владислава Щербіна (біг 100 м з бар’єрами), Кирил Приходько (біг 100 м), Поліна Батіщева (біг 100 м), Ольга Дибка (біг 1500 м), Віктор Некрасов (біг 200, 400 м).

Також під час участі в святі «Олімпійській урок» легкоатлети ДВУОР ім. С. Бубки стали переможцями і призерами, у командному заліку посіли ІІ місце.

У обласних змаганнях з вільної боротьби від училища взяло участь 55 спортсменів, з них 15 осіб стали переможцями змагань, 24 – призерами змагань.

У чемпіонаті України з легкої атлетики, який відбувся в Луцьку, спортсмени ДВУОР ім. С. Бубки також продемонстрували високі показники. Данил Горбенко посів ІІІ місце (стрибки в довжину), Артем Алфімов – ІІІ місце (біг 1500 м), Олена Радюк – ІІ місце (біг 200 м), ІІІ місце (400 м), Ольга Сурда – ІV місце (біг 5000 м).

У Всеукраїнському чемпіонаті з вільної боротьби в Токмаку, присвяченому Дню міста та пам’яті Героя Радянського Союзу П.Матюха, переможцями змагань стали: Христина Степаніщева, Микита Гончаров, Роман Морхов, Микита Васіленцев, Микита Карманов, призерами стали: Максим Кізюк (ІІ місце), Віолетта Петровська (ІІІ місце).

У ХХ міжнародному турнірі з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2000-2001 рр.н., присвяченому пам’яті Заслуженого тренера України, Ю.Рідченка, високі результати продемонстрували: Роман Морхов, Віолетта Петровська (І місце), Микита Карманов (ІІ місце), Микита Гончаров (ІІІ місце).

На чемпіонаті України з сумо Віолетта Стаднік виборола І місце.

На І Чемпіонаті світу з хортингу, який відбувся в Польщі, Богдан Льоксін був першим, Владислав Медведев – другим.

Директор Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки Ігор Анушкевич привітав усіх призерів та чемпіонів і вручив їм цінні подарунки.

 
06.10.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах