Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську провели фестиваль «Здорове місто»

1 жовтня центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відділу молоді та спорту Краматорської міської ради спільно з ЦГІ «Зірка Крама» провели фестиваль «Здорове місто». Захід проходив на базі ЗОШ № 32.

На відкритті фестивалю виступали школярі з різних навчальних закладів міста. У ході заходу був проведений майстер-клас із нового виду танцю, який включає в себе різні види напрямків: брейк-данс, лезгинка і т.п.

Далі «Здорове місто» розділилося на різні ділянки. Хтось грав у шахи, хтось, сформувавши команди, брав участь у спортивних або ж логічних естафетах, а хтось просто спостерігав і підтримував учасників. Усі були чимось захоплені і зайняті.

Після закінчення естафет були проведені командні змагання з підтягування на перекладині, за підсумками яких перемогли представники Ясної Поляни.

На численні прохання дітей відбувся міні-чемпіонат з футболу, у якому перемогла дружба. Усі матчі закінчилися з рахунком 0:0.

Наприкінці фестивалю всі учасники були нагороджені почесними призами.

Весь захід пройшов у приємній та дружній атмосфері і, як зазначили організатори, важливо, що всі школярі залишилися задоволені.

 

 
06.10.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах